Què fem?

Solucionem qualsevol dificultat causada per la pèrdua d’un ésser estimat.

Solucionem qualsevol dificultat causada per la pèrdua d’un ésser estimat.

Serveis

Utillatge

Propietats

A Empath sabem la vulnerabilitat que desenvolupem en travessar situacions delicades com la mort d’algú estimat. És per això que desitgem oferir una ample cobertura, per solucionar qualsevol dificultat.

Si els sorgeix la necessitat d’un servei addicional als esmentats, poden sol·licitar-ho i farem tot el possible per proporcionar-lo.

Empath serv cat

I ara,
qué fem?

I ara,
qué fem?

I ara,
qué fem?

Utillatge personal

Ordenar i guardar →

Ordenar, classificar i guardar curosament pertinences sota les seves directrius.

Trasllat de contingut →

Preparem i traslladem el contingut al lloc indicat.

Avaluació de contingut →

Sovint un ignora si posseeix objectes de valor que podrien tenir sortida al mercat. Valorem el contingut de la propietat.

Taxació →

Trobem el valor al mercat actual, per poder declarar com a herència. Es realitzen reparticions justes, sense conflictes.

Subhasta / venta directa →

Proposem diversos canals pels quals donar sortida a les peces de valor, mitjançant subhasta o venta directa.

Propietats

Neteja i desinfecció →

Realitzem una neteja i desinfecció a les propietats i dels continguts.

Buidar la propietat →

Escullen en tot moment la destinació del contingut de la propietat.

Pintura i condicionament →

En funció de l’ús que li vulguin donar, un condicionament de la propietat és sovint suficient per entrar-hi a viure o per llogar-la.

Reformes →

En cas de ser necessari, podem realitzar tot tipus de reformes per la seva rehabilitació. Cuidem al detall l’espai interior, acabats i lluminositat.

Alquiler/venta →

A Empath tenim consciència de que, avui dia, l’estalvi i coneixement del mercat són clau per aconseguir llogar o vendre sota les millors condicions del moment.

Nosaltres

Empath està format per un equip de persones empàtiques.

Us fem companyia i assessorem en aquest procediment resolent dubtes i coordinant gestions per aportar la millor solució en el mínim temps possible, oferint un tracte personalitzat i proper en tot moment, sota una política d’excel·lència.

Empath inici cat

I ara
què fem?

I ara
què fem?

I ara
què fem?

Gràcies a tots els coneixements i experiència assolits en el meu desenvolupament personal i professional, decideixo fundar Empath, un projecte compromés on donarem el millor de nosaltres per ajudar a qui es trobi en aquesta difícil situació.

PALOMA C.
Founder & Ceo Empath

“Donar pau és la millor manera d’estimar”

Empreses col·laboradores

Contacte´m

Deixa'ns un missatge i et truquem

  Els camps marcas amb* són obligatoris

  Los datos que proporcione mediante este formulario serán tratados por Dña. Paloma C. como responsable de esta web. La finalidad de la recogida de estos datos se realiza solamente para responder a su consulta. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, limitación y supresión enviando un correo electrónico a empath@empath.es. Puede consultar la información completa y detallada sobre privacidad en nuestra política de privacidad.

  Barcelona

  Gran Vía Carles III 98. 6º
  08028 Barcelona

  Telf. +34 600281553         

  Valoració

  Name
  Email
  Review Title
  Rating
  Review Content

  Una gran ayuda

  Empath
  ★★★★★
  Nos ayudaron a solucionar todos los trámites y consiguieron el mayor beneficio. Totalmente rentable. Lo recomiendo totalmente, en mi caso fue la herencia de una tía lejana que apenas conocía y que vivía en otra provincia.
  - María

  La mejor decisión que pude tomar

  Empath
  ★★★★★
  Cuando falleció mi suegro no sabíamos qué hacer con todos sus enseres y a mi mujer estaba muy afectada, pero una amiga nos recomendó Empath y ellos se encargaron de todo. Gracias.
  - Luis

  La millor inversió emocional

  Empath
  ★★★★★
  Quan pitjor estavem aparèixer Paloma, gràcies per la teva ajuda i per la teva comprensió en aquests moments tan difícils.
  - Rosa